SIMON KIRI JA KEMPELEEN KIRI SOPIVAT PELAAJAYHTEISTYÖSTÄ

21.9.2018

Sami Saloranta ja Mikko Kylmälä sopivat yhteistyöstä.
(Kuva: Simon Kiri)
Sami Saloranta ja Mikko Kylmälä sopivat yhteistyöstä. (Kuva: Simon Kiri)

Kempeleen Kirin manageri Sami Saloranta ja Simon Kirin pesäpallojaoston puheenjohtaja sekä miesten joukkueen manageri Mikko Kylmälä sopivat torstaina seurojen välisestä yhteistyöstä. Sopimus koskee Kempeleen miesten superpesiksen ja Simon miesten Ykkössarjan joukkueiden välistä pelaajaliikennettä. Samalla sovittiin myös A-poikien välinen vastaava sopimus. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että Simon Kirin pojilla on mahdollisuus pelata myös nuorten superpesistä Kempeleessä.

Miesten osalta sopimus mahdollistaa Kempeleen superin joukkueesta muutaman miehen pelaamisen Ykköstä Simossa. Mikko Kylmälä luonnehti sopimusta merkittäväksi Simon Kirin kannalta, sillä miesten joukkue voi saada sopivasti superpesistasoisia vahvistuksia oman seuran pelaajien rinnalle. Yhteistyösopimus mahdollistaa myös Simon Kirin junioreiden pelaajapolun etenemisen B-junioreista lähtien aina superpesistasolle. Myös Kempeleessä korostetaan taustatekijöiden osalta vahvistuksena, että ensi kaudella seura tulee tekemään yhteistyötä Simon Kirin kanssa.

Kempeleen Kiri julkisti viime maanantaina miesten superpesisjoukkueensa sopimuspelaajat. Sopimuspelaajia on kaikkiaan 20, joista uusia ovat paluumuuttaja Ossi Meriläinen, Liposta tuleva Jonne Luhtavaara sekä Alajärveltä siirtyvä Valtteri Kleemola. Simon Kirissä hienon kauden pelannut Jani Korhonen jatkaa myös Kempeleen miehistössä. Ykköspelinjohtajana jatkaa Antti Vihtkari, joka oli nostamassa Simon Kiriä karsintapeleissä Ykköseen.

(Written by: Matti Enbuske)

Ks. juttu Kempeleen Kirin sivuilla:

https://www.kempeleenkiri.fi/pesis/miesten-superpesis/kempeleen-ja-simon-kireille-farmisopimus

Ks. Kempeleen Kirin kauden 2019 superpesisjoukkue:

https://www.kempeleenkiri.fi/pesis/miesten-superpesis/kekilla-suunnitelmissa-juurtua-superpesikseen