SiKin miesten joukkuella 11 pelaajasopimusta - harjoittelukausi käynnistyy

28.9.2018


Simon Kirin miesten joukkueella on 28.9. tilanteessa jo 11 pelaajasopimusta. Vuoden 2018 menestyksekkään joukkueen runko jatkaa myös ensi kaudella. Mukana ovat lyöjäkuninkuuden suomensarjan pohjoislohkossa voittanut Jarno Pelkonen, joka oli yksi kauden 2018 ratkaisupelaajia joukkueessa. Ykkösetenijä Juha Turskan ja lukkarimaestro Juuso Nousiaisen sopimukset julkaistiin jo kesällä. Joukkueen kapteeni ja upean kauden pelannut Joonas Rajala jatkaa myös joukkueessa, kuten myös varsinkin ulkopelissä kopparina loistanut Eetu Raitio. Simon omista nuoren kaartin miehistä jatkavat miesten joukkueessa Jussi Kekonen, Joona Nousiainen, Niko Mikkola, Joonas Kekäläinen ja Christian Vaarala sekä kokeneesta osastosta Jukka Vilmi.

Valmentaja ja ykköspelinjohtaja Janne Anttila on erinomaisen tyytyväinen joukkueen muotoutumiseen. Simon Kiri voi pitää mukana sarjanousun toteuttaneet pelaajansa ja pelaajat pääsevät myös kokeilemaan Ykkössarjan kovuutta. Janne korostaa, kuinka maukas kilpailutilanne syntyy joukkueen sisällä, kun mukaan saadaan muutama pelaaja Kempeleen Kirin superpesisjoukkueesta. Lisäksi sopimusneuvotteluja käydään muutamien muidenkin pelaajien kanssa. Odotettavissa on siis vielä mielenkiintoisia pelaajauutisia.

Simon Kirin pitkäaikainen runkopelaaja ja hienon kauden pelannut Eino Martimo siirtyy vahvistamaan miesten joukkueen valmennusosastoa. Jannen ja Einon lisäksi valmennusryhmässä ovat Jarno Nousiainen sekä fysiikkavalmentajana Jani Ruonala.

Miesten joukkue aloittaa harjoittelukauden ensi viikolla. Anttilan mukaan harjoitusmääriä tullaan nostamaan huomattavasti edelliskausiin verrattuna. Motivaatio on pelaajilla tietysti huipussaan. Kauden 2018 menestys sai aikaan huikean nosteen Simon Kirille ja pesikselle Meri-Lapissa. SiKistä on tullut yksi seuratuimmista joukkueista Lapissa.

                             written by ME