PERUTTU! Huippupesistä Simossa 28. toukokuuta: Superpesiksen ottelu KeKi – Vimpelin Veto!

4.3.2020

(Mainos: Riku Karppinen/KeKi)
(Mainos: Riku Karppinen/KeKi)

KORONAEPIDEMIAN VUOKSI SUPERPESIKSEN SARJAKAUSI KÄYNNISTYY KESÄKUUSSA. MYÖS TUULIVOIMA-AREENALLE SUUNNITELTU OTTELU KeKi-ViVe peruuntuu.

Kempeleen Kiri tuo toukokuun lopulla yhden miesten Superpesiksen kotiotteluistaan pelattavaksi Simon Tuulivoima-Areenalle Simoon!

Ensimmäistä kertaa Lapissa pelattavassa Superpesisottelussa Kempele kohtaa viime vuosien menestysjoukkue Vimpelin Vedon torstaina 28.5.

Kun KeKi tarjosi ottelua Simoon, oli heti selvää, että peli järjestetään. Simossa on ollut hyvä pesisbuumi jo monta vuotta ja tämä ottelu on hyvää jatkumoa pesiksen esiinmarssille koko Lapissa, Simon Kirin valmennusvastaava Janne Anttila kertoo.

Ottelun järjestelyistä vastaa Kempeleen Kirin yhteistyöseurana Simon Kiri. Simon kenttä täyttää pääosin myös Superpesiksen vaatimukset katsomokapasiteettia lukuun ottamatta – siihenkin ongelmaan on jo löydetty ratkaisu. Otteluun nousee väliaikainen katsomo. Tällä hetkellä istumapaikkoja on noin 800, joten lisää katsomotilaa tarvitaan. Suuri kiitos jo tässä vaiheessa molemmille joukkueille, että tällainen historiallinen ottelu saadaan tuotua Lappiin asti. Tämä on hieno esimerkki siitä, miten seurojemme välinen yhteistyö toimii, Anttila jatkaa.

Superpesiksen pohjoisin joukkue Kempeleen Kiri haluaa tarjota huippupesistä myös pohjoisempana asuvalle pesisyleisölle. Kempeleen ja Simon yhteistyö on jatkunut jo useamman vuoden ajan. Kun kerran viemme kotiottelumme Lappiin, haluamme viedä sinne yhden kovimmista vastustajistamme, Kempeleen Kirin manageri Sami Saloranta kertoo.

Kempeleen Kirin kausikorttilaisille tullaan järjestämään kuljetus sekä varatut istumapaikat otteluun.

Uutisoitu Kempeleen Kirin lehdistötiedotteesta.

Koko tiedote:https://www.kempeleenkiri.fi/pesis/miesten-superpesis/miehet-ottelut/superpesis-rantautuu-meri-lappiin-28-toukokuuta