Pitkä odotus päättyi - Simon miehet pääsivät vihdoin tositoimiin

7.6.2020

Simon Kirin ykköspesisjoukkue pääsi kuukausiksi venyneen tauon jälkeen tositoimiin lauantaina Kannuksessa kotijoukkue Uraa vastaan. Ottelussa jaksovoitot menivät tasan. Ensimmäisen jakson Simo voitti 3-6, toinen Kannukselle 3-2 ja supervuoro myös Kannukselle 1-0. Numerotkin kertovat sen, mitä pelinjohtaja Janne Anttila toteaa: ottelussa oli simolaisittain paljon hyvää mutta myös parannettavaa. Se on ymmärrettävää, kun takana on ollut vasta viikko yhteisharjoituksia joukkueena. Peli-ilme oli lauantaina kuitenkin ilahduttava.

Päivän pelistä Janne nostaa esille takuuvarman kapteenin Joonas Rajalan otteet, loistavasti vaihdelleen Aleksi Hautalan sekä aina vaarallisen lyöjäjokeri Joona Nousiaisen.

Itse peli antoi valmennukselle paljon tärkeää infoa siitä missä nyt mennään. Kyllähän tässä on vielä reippaasti tehtävä töitä joukkuepelaamisen kanssa ennen kauden alkua mutta hyvään suuntaan ollaan menossa, Janne pohtii. Potentiaalia joukkueessa on paljon. Kiri saa revanssimahdollisuuden heti ensi lauantaina, kun Kannus saapuu vieraaksi Tuulivoima-areenalle.

Simolaiset kokivat pelissä ikävän takaiskun, kun kärkietenijä Juha Turska loukkasi olkapäänsä ja joutui jättämään pelin kesken. Toivottavasti jatkotutkimuksissa ei ilmene vakavampaa, sillä sen verran liukkaasti pojalla jalka liikkui, Janne toteaa.