SIMON YRITTÄJÄT LAHJOITTI SIMON KIRIN PESÄPALLOJAOSTOLLE UUDEN LOGON

9.11.2018

Simon Yrittäjien puheenjohtaja Pertti Ylitalo ja kauppias Janne Vuollo luovuttavat logon pesäpallojaoston puheenjohtaja Mikko Kylmälälle ja varapuheenjohtaja Matti Enbuskelle.

SIMON YRITTÄJÄT LAHJOITTI SIMON KIRIN PESÄPALLOJAOSTOLLE UUDEN LOGON

 

Simon Kirin pesäpallojaosto sai torstaina 8. marraskuuta arvokkaan lahjan Simon Yrittäjiltä ja K-market Simontorilta. Yrittäjät lahjoittivat uuden ja upean logon pesäpallojaoston käyttöön. Moderni mutta samalla seuran pitkiä perinteitä henkivä logo liittyy saumattomasti seuran brändin uusimiseen.

 

Simon Yrittäjien puheenjohtaja Pertti Ylitalo ja K-market Simontorin kauppias Janne Vuollo totesivat luovutustilaisuudessa, että he halusivat muistaa pesäpalloilijoita loistavasti menneestä kaudesta 2018. Tarve logon uudistamisesta tuli Yrittäjien tietoon, ja näin idea konkretisoitui arvokkaaseen ja kestävään lahjaan. Lahjan vastaanottivat jaoston puheenjohtaja Mikko Kylmälä ja varapuheenjohtaja Matti Enbuske.

 

Seuran perinteiset värit sininen ja keltainen muodostavat eteenpäin menevän pesäpallon, jota vahvistaa tyylikäs Simon Kirin nimikirjoitus. Logon on suunnitellut turkulainen graafikko Mikko Siipola.

 

Uusi logo ja logoon määritelty värimaailma tulee näkymään Simon Kirin pesäpallotoiminnassa peliasuista esitteisiin, mainoksiin ja erilaisiin seuratuotteisiin saakka.

 

Simon Kirin pesäpallojaosto kiittää Simon Yrittäjiä ja K-market Simontoria upeasta lahjasta.

 

Graafikko Mikko Siipolan suunnittelema Simon Kirin pesäpalloilijoiden uusi logo