Juha Turska keskiviikkona tositoimiin Sotkamoa vastaan

28.7.2020


Juha Turska palaa Simon ykköspesismiehistöön kauden ehdittyä puoliväliin. Viime kaudella Ykköspesiksen etenijöiden parhaimmistoon kuulunut Juha loukkasi harmittavasti olkapäänsä juuri ennen kauden alkua. Keskiviikon Sotkamon-peliin valmistautuva mies napattiin kuviin harjoituksista. Levollisuutta huokuva olemus kertoo, että iskussa ollaan. Ja kyllähän Juha itsekin toteaa, että hyvillä tuntemuksilla lähdetään loppukauteen. Juha onkin pelannut kaksi suomensarjan ottelua tuntumaa hakien. Noh, pientä tälliä kyllä tuli viime pelissä, Juha kertoo, ja näyttää muhkeaa mustelmaa pohkeessa. Ei se kyllä menohaluja estä.

Juha on keskiviikkona avauskokoonpanossa ja pääsee testaamaan myös räpylänsä pitävyyttä ulkopelissä. Lyöntipuoli ainakin vaikuttaa olevan jengoillaan, sillä mies löi lauantaina Sotkamossa suomensarjan ottelussa kaksi läpilyöntiä ja kärkilyöntiprosenttina tasan 100. Kaikki siis onnistui. Tosin Sotkamossa ”pelaajilla vahvistetut kenttätuomarit” päättivät mitätöidä kakkospuolen läpärin laittomana, mutta laitettiinpa hieman sisempää pallo uudestaan maisemiin.

Jokohan ykköspesismiehillä avautuu kotivoittojen sarake. Vieraspeleistä on tullut kolme voittoa ja yksi supervuorotappio. Keskiviikon ottelu SiKi-SoJy alkaa klo 18.00 Tuulivoima-areenalla ja livestriimauksena Lapin Kansan verkkosivuilta.