Pesäpallo

Nousu Ykköspesikseen on varmistunut!
E-poikien PSM-mestaruus kesällä 2015

Pesäpallo on ylivoimaisesti suosituin peli ja harrastus simolaisten keskuudessa. Noin 3000 asukkaan kunnassa on nykyisin lähes 150 lisenssipelaajaa. Yhteensä joukkueita on G-ikäisistä C-ikäisiin kymmenen. Lisäksi seuraamme edustavat nuori ja energinen naisten joukkue maakuntasarjassa sekä kaksi miesten joukkuetta. Kaudella 2018 miesten edustusjoukkue teki pesäpallohistoriaa nousemalla ensimmäisenä lappilaisena miesten joukkueena Ykköspesikseen. Vuonna 2020 Simon Kirin miesten joukkue jatkaa Ykköspesiksessä ja kakkosjoukkue pelaa suomensarjaa.

Pesäpalloareenana toimii kunnan tekonurmipäällysteinen keskusurheilukenttä. Lisäkenttinä toimivat Maksniemen urheilukenttä, Simon yläkoulun kenttä sekä Kuivaniemen aseman kenttä. Kesällä 2019 yläkoulun kenttä sai myös tekonurmipinnan.

Halutessasi tukea toimintaamme, tule seuraamaan kesällä lasten ja aikuisten pelejä. Voit myös liittyä kannatusjäseneksi ja näin tukea toimintaamme.

Seuramme etsii jatkuvasti uusia pelaajia ja toivottaa tervetulleiksi kaikki innokkaat talkoilijat ikäänkatsomatta mukaan kanssamme mukavaan toimintaan!

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan pesäpallon pariin! Yhteystiedot löytyvät Pesäpallosivujen Yhteystieto-valikosta.