Simon Kirin naiset varmistivat kakkossijan sarjassa

6.9.2020


SIMON KIRIN NAISILLA PITKÄ VIIKONLOPPU KÄRKIKAMPPAILUISSA – KAKKOSSIJA VARMISTUI SARJASSA

Simon naiset pelasivat lauantaina ja sunnuntaina maakuntasarjan kärkiottelut Kempelettä ja Sotkamoa vastaan. Käytännössä panoksena oli varmistaa sarjan kakkossija Kempeleen jälkeen. Lauantaina pelattiin varsinainen maratonottelu. Yli kolmituntisessa kamppailussa ja hämärän rajamailla Simon naiset taipuivat lopulta kotiutuskisassa. Ensimmäisen jakson murskavoitto kääntyi toisella jaksolla tappioksi ja lopulta ottelu 1–2 Kempeleelle.

KeKi oli oiva tason mittari, sillä joukkueessa oli mukana puolenkymmentä suomensarjan joukkueessa pelannutta naista. Kempelehän voitti pohjoislohkon ja taisteli noususta Ykköspesikseen.

Kempeleen peli osoitti, että kun SiKin naisilla peli kulkee, he pärjäisivät suomensarjassakin erinomaisesti. Siitä osoitus tuli sitten sunnuntaina Sotkamoa vastaan. Ennen sunnuntaita sarjassa toisena ollut SoJy oli täysin vastaantulija. Jännitystä riitti lopulta lähinnä siihen, kuinka monta kunnaria Simon naiset ehtivät lyödä pelissä. Lyöntivoimaa esittivät varsinkin rautaisessa iskussa ollut Annika Mikkola ja Salla Martimo, mutta koko joukkue pelasi erinomaisesti. Puhdas 2–0 voitto varmisti Simolle sarjan kakkossijan, kun lauantaina oli saatu KeKistä jaksovoitto.

Käytännössä KeKi voittaa sarjan. Sillä on vielä kolme peliä pelaamatta ja kaksi niistä sarjan häntäpään joukkueita vastaan. Sijoittuminen Kempeleen jälkeen toiseksi antaa hyvät mahdollisuudet sarjanousuun, sillä Kempeleellä on jo joukkue suomensarjassa.

Ensi tiistaina 8.9. SiKin naisilla on kauden päätöspeli Tuulivoima-areenalla Oulun Lippo junioreita vastaan. Kannustetaan naiset vielä voittoon ja tyylikkääseen kauden päätökseen!