Supervahvistus kaudelle 2021

30.9.2020


Pekka Hepokangas on tehnyt vuoden sopimuksen Simon Kirin kanssa. Kaudella 2021 Simoa vahvistavalla Hepokankaalla on 139 ottelun superpesiskokemus. Vuonna 2016 Oulun Lipossa superpesispelit aloittanut Hepokangas on pelannut kaksi viimeistä kautta Kempeleessä. Hän on profiloitunut ennen kaikkea ulkopelaajan rooliin ja etukentälle. Sisäpeli on jäänyt vähemmälle.

KeKissä iso numero, pieni rooli – nyt SiKissä pieni numero, iso rooli! Näin voidaan kiteyttää Pekan tavoitteet Simon Kirissä ensi kaudella. Tuohonko lisää hänen toteamuksensa, että ”ehdottoman hyvillä mielin” on tulossa Simoon, fiilikset ovat korkealla. Sitä ne ovat myös Simon Kirissä pelinjohtajana kaudella 2021 jatkavalla Janne Anttilalla. ”Loistopelaaja ja loistotyyppi myös kentän ulkopuolella! Saatiin mitä haluttiin”, Janne hehkuttaa. Ottajia olisi ollut muuallakin.

Pekka on tulevalla kaudella etukentän mies ja johtava ulkopelaaja. Mutta pelinjohto painottaa, että Pekalla on mahtava potentiaali myös lyöntipeliin. Näin miettii Hepokangas itsekin. Siirtyminen Superista Ykköseen ei ole Pekan mukaan ollenkaan huono ratkaisu. Hän on jäänyt ulkopelaajan maineen vangiksi, mutta nyt on uralla mahdollisuus ottaa uusi steppi ja kehittää itseään pelillisesti. Lisäksi hän pystyy vaikuttamaan kokemuksellaan joukkueen suorittamistasoon.

Simon Kirin joukkueessa on nuoria sällejä mutta erinomaiset mahdollisuudet menestyä, Pekka toteaa. Näin mekin näemme tulevan kauden. Tervetuloa Simoon Pekka!