Aki Toikka ja Konsta Saaranen liittyivät Simon Kirin Ykköspesismiehistöön

8.10.2021

Aki Toikka:

Millä miettein Kiriin?

Vastaus: Hyvillä ja odottavilla mietteillä. Täällä on nuori ja eteenpäin haluava porukka, joka on jo useamman vuoden ottanut kovia kehitysaskelia. Lisäksi täälläpäin tuntuu olevan todella hyvä meininki pesäpallon ympärillä koko seudulla.

Mitä tuot Kirille?

Vastaus: Kirille minulla on tarkoitus tuoda sisäpeliin juoksunopeutta ja monipuolisia vaihtolyöntejä. Ulkopelissä taas lisää pallovarmuutta ja pelaavuutta polttolinjaan. Lisäksi nuoreen porukkaan lisää kokemusta.

Odotukset ensi kaudesta?

Vastaus: Ensi kaudelle odotuksissa on henkilökohtaisesti pelata uran paras kausi. Joukkueelta odotan, että pelaamme voittavaa pesäpalloa ja otamme isoja kehitysaskelia koko kauden ajan. Yleisö on täällä ollut aina peleissä loistavasti mukana ja toivon, että tunnelma jatkuu edelleen samanlaisena ensi kaudella.


Konsta Saaranen:

Millä miettein Kiriin?

Vastaus: Uusi steppi uralle, maisemanvaihdos tekee hyvää ja odottavaisin tunnelmin, kun kuullut pelkkää hyvää seuran toiminnasta.

Mitä tuot Kirille?

Vastaus: SiKille tuon toivottavasti vielä entisestään lisää jalkoja ja rauhallisuutta takakentälle.

Odotukset ensi kaudesta?

Vastaus: Toivon mukaan korona on jätetty taakse ja tavoitteena olisi ehjä tasainen kausi joukkueena ja henkilökohtaisella tasolla.