Ilpo Korhonen liittyy Kirin valmennukseen

22.1.2024

"Todella hienoa päästä mukaan toimintaan. Joukkueesta löytyy paljon aikaisemmilta vuosilta kentiltä tuttuja pelaajia ja uskon, että kesällä nähdään todella pirteä Kiri kentillä.

Kuten Petterikin oli aiemmin sanonut, odotan myös energistä peliä nuorelta joukkueelta, minkä pitää myös näkyä ja kuulua kentillä. Joukkue on viime vuodesta paljon uusiutunut, joten peli tulee varmasti kehittymään paljon niin kevään kuin kesänkin aikana. Kun Simosta oltiin yhteydessä ja kysyttiin mahdollista kiinnostusta 2. pelinjohtajaksi oli itselle heti selvää, että tilaisuuteen tartun. Simossa on useamman vuoden ollut pesis hyvässä nosteessa ja mahtava päästä siihen mukaan sekä tietenkin haluan myös omalla tekemisellä auttaa seuraa seuraavan askeleen ottamisessa" - Ilpo Korhonen.

"Nyt meillä on joukkueen valmennus kasassa ja tästä on hyvä lähteä kohti talven harjoituspelejä. Rauhassa tässä on nyt tunnusteltu ja kartoitettu sopivaa miestä tuohon ja Ilpon kanssa saatiin lopulta aika nopeaakin asiat maaliin ja saatiin vähän lisää uutta verta valmennukseen". Janne Anttila kommentoi tuoreeltaan Ilpon sopimusta.