Simon Kirin juniorit hienosti esillä valtakunnallisilla pesisleireillä!

25.7.2022

Eilen päättyneeseen E-ikäisten valtakunnalliseen Tenavaleiriin Sotkamossa, Simon Kiri osallistui E-tyttöjen joukkueella sekä poikien puolella, osana Team Skoda joukkuetta (4 eri seuran joukkueesta koostettu Pesäpalloliiton organisoima joukkue, pj:t. Akseli Wiik, PPL Pohjoinen ja Kristian Torvikoski, Hämeenlinnan Paukku). Team Skoda joukkueessa pelasivat Simon Kiristä Leevi Rajaniemi, Topi Rajaniemi, Viljami Tuunainen, Topi Junes ja Leevi Miettunen. Team Skoda sijoittui poikien pelisarjassa (39 joukkuetta) hienosti toiseksi!

Team Skodan joukkue

Leirin pelisarjojen Itä-Länsi otteluissa Simon Kiri oli myös hienosti esillä. Tytöissä Idän joukkueeseen valittiin Siiri Patokoski ja Team Skodasta valituksi Lännen joukkueeseen tuli Simon Kirin Topi Rajaniemi. Topi onnistuikin pelissä hienosti ja pokkasi Lännen joukkueen 2. palkinnon. Tyttöjen pelisarjan Itä-Länsi-ottelussa nähtiin tuomaristossa myös Simon Kirin edustusta, kun tuomioitaan jakoi Iisak Perkaus.

Siiri Patokoski
Topi Rajaniemi
Iisak Perkaus

Hyvinkäällä pari viikkoa sitten järjestetylle D-ikäisten Suurleirille Simon Kiri osallistui vain poikien joukkueella. Pojat taistelivat hienosti 34 joukkueen pelisarjassa 9. sijan, häviten vain kaksi ottelua: sarjan voittajalle ja sarjan kolmoselle. Pelisarjan Itä-Länsi-otteluun päästiin myös edustamaan, kun Arttu Mikkola valittiin Idän joukkueeseen. Arttu onnistui myös hienosti ja palkittiin Idän joukkueen 2. palkinnolla. Myös Hyvinkään leirillä Simon Kirin pesistuomarit saivat arvostusta, kun Itä-Länsi-otteluun sekä poikien kilpasarjan mitalipeliin tuomariksi valittiin Topi Haapaniemi. Hyvä junnut!

Arttu Mikkola
Topi Haapaniemi