Valokuitunen tukee Simon Kirin toimintaa

2.5.2023

Valokuituyhteys on vakaa, nopea ja koko rajaton kaista on vain sinun kotisi käytössä: voit nauttia nettiyhteydestä, joka ei pätki. Valokuitusen verkossa et joudu sitoutumaan yhteen nettiliittymän toimittajaan, vaan voit valita laajakaistan ja muut lisäpalvelut kymmenistä eri vaihtoehdoista. Valokuitu on myös ympäristöystävällinen valinta ja kuluttaa huomattavasti vähemmän sähköä kuin mobiiliverkko.


”Pesäpallo on joukkueurheilulaji, jossa lapsilla ja nuorilla on tilaisuus kehittyä liikunnallisesti ja oppia pelitaitoja. Pesäpallon parissa lapset voivat kasvaa aktiivisiksi, sosiaalisiksi, vastuullisiksi ja itsenäisiksi ihmisiksi. Joukkuepeli antaa lapsille mahdollisuuden kokea onnistumisia ja oppia epäonnistumisen sietämistä. Pesäpalloharrastus kasvattaa positiiviseen yhdessäoloon, toiminnallisuuteen ja oma-aloitteellisuuteen.” -Simon Kiri


Simon Kiri tienaa rahaa seuralle jokaisesta yhteydenottopyynnöstä tai kuitutilauksesta, jossa on käytetty seuran koodia.


Jätä siis yhteydenottopyyntö sivulla https://valokuitunen.fi/simon-kiri/ niin myyntimme on sinuun yhteydessä ja kertoo valokuidun hankintamahdollisuuksista ja onko asuinalueellasi jo valmiiksi Valokuitusen verkko.

Huom. Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään.


Voit myös suoraan tilata valokuidun kotiisi! Tarkista alueesi saatavuus ja syötä koodi siki2023 Alennuskoodi-kenttään tilauksen yhteydessä.


Valitse vapaampi kaista ja tilaa Valokuitusen valokuitu!